Revy

Har de sidste ti år skrevet revytekster til bl.a. Cirkusrevyen, Odense Sommerrevy, Nykøbing Falster Revyen, Sønderborg Revyen, City Singler og Rottefælden m.fl.


Lise Baastrup i Cirkusrevyen 2016.

Anmeldelser:

“Efter en lidt tynd begyndelse indtager debutanten Lise Baastrup scenen i en rent ud uimodståelig tekst som hende, der er vild – ikke med Sean Penn, men med Søren Pind (…) Søren Pind-nummeret er et topnummer, der næsten ligger for tidligt i det to timer lange show.”
(Cirkusrevyen) BT, 2016

“Den fremfører Lise Baastrup med robust udstråling og en kraftfuld stemme, der gør Jan Svarrer og Søren Anker Madsens fine tekst direkte overbevisende.”
(Cirkusrevyen) Ekstra Bladet, 2016

“Vi skal dog helt hen til anden akts begyndelse, før undertegnede rammes af latter for alvor. I “Stangen” af Jan Svarre og Søren Anker Madsen, udsættes en fyr for konens drømme om, at han skal danse poledance. Hun har derfor meldt ham til et hold i AOF. Det er lummert, det er sjofelt, og det er sjovt.”
(Nykøbing Falster Revyen) Fyens Stifstidende, 2017

“I Svarrer & Madsens »Brugt bil« spiller Flemming Krøll helt uimodståeligt som underkuet hippie med økokone derhjemme. Her er Flemming Krøll langt væk fra sine ellers så typiske jeg-ved-alting-bedstroller – og her sprudler hans spil faktisk friest. Pelle Emil Hebsgaards komik kulminerer i Svarrer & Madsens hitnummer »Stangen«, hvor han spiller en underkuet fyr, hvis kone ville melde ham til pole dance.”
(Nykøbing Falster Revyen) Information, 2017

“Carsten Svendsen er årets revyoverraskelse (…) Ikke mindst i Søren Anker Madsens forrygende tekst »Kammertonen«, hvor han på samme tid spiller en parterapeut og to skilsmisseklienter – en brokkerøvsmand og hans kværulerende kone – udelukkende ved at skifte stemme og mimik. Det er komik i topklasse.”
(Ganløse Revyen) Information, 2017

“Det er og bliver Carsten Svendsen, der stjæler showet med sit alsidige talent. Helt forrygende spiller han en sketch med sig selv, hvor han på én og samme tid er både det kriseramte ægtepar, John og Lise, og deres parterapeut. Det er revykomik fra øverste hylde.”
(Ganløse Revyen) Morten Buckhøj, 2017

”Et nyt hold af revyforfattere er på vej ind på revyscenen med en ny, moderne tilgang til scenen. Det gælder især Jan Weise Svarrer og Søren Anker Madsen på herresiden – og Ditte Hansen, Louise Mieritz og Lisbeth Wulff på den feminine side.”
BT 2014“Farkrop” til City Singler 2017

”Og så: Ditte Gråbøl sammen med Bodil Jørgensen – et par stewardesser, der prøver at slå hinanden ud af kurs som frustrerede film- og tv-stjerner. Et sjovt og udspekuleret nummer af Søren Anker Madsen.”
(Tam-Tam i Tivoli), Gregers Dirckinck-Holmfeld 2015

”En tekstforfatter på vej frem, Søren Anker Madsen, har en sjov vinkel i et indslag, hvor 1864 bliver til en Ole Bornedal-film med et forslag om, at danskerne vinder eller i det mindste får uafgjort.”
(Sønderborg Revyen), Jydske Vestkysten 2014.

”Tag nu bare en morsom vise – tekst: Søren Anker Madsen – med Pernille Schrøder som gammel protestsanger i ægteskabeligt skænderi med Flemming Krøll: ”Vores bollerum er fyldt op med gamle fliser”.”
(Nykøbing Falster Revyen), Berlingske Tidende 2013

”Søren Anker Madsen har skrevet et nummer om Stein Baggers kone, som bliver ladt alene tilbage i Dubai. Den er skrevet på Sven Gyldmarks klassiker “Solitudevej”. Genialt, og den fremføres elegant af Jeanne Boel. Et oplagt bud på Årets Revynummer.”
(Nykøbing Falster Revyen), Frederiksborg Amtsavis 2009

Hvor går dansk revy hen i fremtiden?

Interview med Flemming Krøll, iScene, 9. august 2019:

Han påpeger, at der er nye og spændende skuespillere og revyforfattere på vej, som han vurderer kommer til at præge genren fremover.

”Der er flere forfattere, som egentlig har skrevet til mig i nogle år, men det er først nu, de er ved at blive modne og gode, hvor jeg kan bruge dem. De er i meget høj grad med til at forny revyen, for de skriver på en mere tidssvarende måde, og på den måde kan vi lade revyerne udvikle sig.”

Flemming Krøll fremhæver forfattere som Jan Svarrer og Søren Anker Madsen, der alle vil kunne sætte deres præg på morgendagens revy generelt.